• 17.02.2021

Відкриття першого offline-магазину IKEA в Україні – подія досить важлива і очікувана, про що свідчить той факт, що одним зі спікерів церемонії його відкриття був мер міста Києва – Віталій Кличко. Також не обійшлося без напливу охочих стати першими відвідувачами магазину, та в силу карантинних обмежень, зробити це було не так вже й просто. Одночасно перебувати в магазині могли до 500 осіб, що було значно менше загальної кількості бажаючих. Таким чином, деяким людям доводилося чекати своєї черги декілька годин

Крім обмеження кількості відвідувачів, дотримуватися карантинних заходів допомагала тепловізійна камера для автоматичного вимірювання температури, яка була попередньо встановлена нашими фахівцями.

Інфрачервона камера – рішення, яке дозволяє проводити масовий температурний скринінг, в результаті якого відвідувачі не отримують жодного дискомфорту, оскільки їх ніхто не зупиняє. Вона істотно підвищує пропускну здатність приміщення, а в разі виявлення людини з підвищеною температурою подає гучний звуковий сигнал тривоги. Таким чином, система якісно фільтрує відвідувачів, обмежуючи доступ людям з підвищеною температурою.

 

Як результат, відвідувачі магазину IKEA можуть бути спокійні – наша камера впевнено стоїть на сторожі їх здоров’я, так що ніякі віруси більше не страшні!